Naslovnica Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pristupom na ovu web stranicu prihvaćate da su vezani ovim Uvjetima i odredbama korištenja, svim primjenjivim zakonima i propisima te se slažete da ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih lokalnih zakona. Ako se ne slažete sa bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj web stranici. Materijali sadržani na ovom web mjestu zaštićeni su primjenjivim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

Prava intelektualnog vlasništva
Sva autorska prava, zaštitni znakovi, patenti i druga prava intelektualnog vlasništva na i na našoj web stranici i sav sadržaj i softver koji se nalaze na web mjestu ostat će isključivo vlasništvo naše tvrtke ili njenih davatelja licenci. Upotreba naših zaštitnih znakova, sadržaja i intelektualnog vlasništva zabranjena je bez izričitog pismenog pristanka vlasnika ove web stranice.

Ne smiješ:

  • Objavite materijal s naše web stranice bez prethodnog pismenog pristanka.
  • Prodajte ili unajmite materijal s naše web stranice.
  • Reproducirajte, duplicirajte, stvarajte derivate, kopirajte ili na drugi način iskorištavajte materijal na našoj web stranici u bilo koje svrhe.
  • Redistribuirajte bilo koji sadržaj s naše web stranice, uključujući i na drugu web stranicu.

Prihvatljiva upotreba
Slažete se da ćete koristiti našu web stranicu samo u zakonite svrhe i na način koji ne krši prava, ograničava ili sprečava tuđu upotrebu i uživanje u web mjestu. Zabranjeno ponašanje uključuje uznemiravanje ili izazivanje nevolje ili neugodnosti bilo kojem drugom korisniku, prenošenje nepristojnog ili uvredljivog sadržaja ili narušavanje normalnog tijeka dijaloga unutar naše web stranice.

Ne smijete koristiti našu web stranicu za slanje neželjenih komercijalnih komunikacija.
Ne smijete koristiti sadržaj na našoj web stranici u nikakve marketinške svrhe bez našeg izričitog pismenog pristanka.

Ograničen pristup
U budućnosti ćemo možda trebati ograničiti pristup dijelovima (ili svim) naše web stranice i zadržati puna prava za to. Ako vam u bilo kojem trenutku pružimo korisničko ime i lozinku za pristup ograničenim područjima naše web stranice, morate osigurati da su vaše korisničko ime i lozinka povjerljivi.

Izmjene
Vlasnik ove web stranice može povremeno mijenjati te uvjete pa biste ih trebali redovno provjeravati. Vaša daljnja upotreba naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem ažuriranih ili izmijenjenih uvjeta. Ako se ne slažete s promjenama, trebali biste odmah prestati koristiti našu web stranicu.

Ako se utvrdi da je bilo koji od ovih uvjeta nezakonit, nevaljan ili na drugi način neizvediv, on će se oduzeti i izbrisati iz ovih uvjeta, a preostali uvjeti ostaju i dalje su obvezujući i izvršni.

Ograničenje odgovornosti
MATERIJALI NA OVOM MJESTU SE NALAZE “KAKVI JESU” BEZ BESPLATNIH EKSPRESNIH ILI IMPLICIRANIH JAMSTAVA BILO KOJE VRSTE UKLJUČUJUĆI JAMSTVA PRODAVANJA, NEPOKRETNOSTI INTELEKTUALNE SVOJINE, ILI SPREMNOSTI ZA DOLOČNE SVEČANOSTI. Vlasnik ove web stranice ili njegovi agenti ili službenici nisu odgovorni za bilo kakve štete ŠTO JE (UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETE GUBITKA DOBITKA, POSLOVNOG INTERUPCIJE, GUBITKA INFORMACIJE, ŠTETE ILI SMRTI) NEMOGUĆNOST KORIŠTENJA MATERIJALA, AKO JE Vlasnik ove Web stranice obaviješten o mogućnosti takvih gubitaka ili štete.