Naslovnica Politika sadržaja

Politika sadržaja

Ovdje na Pulsatio.net cijenimo dobar sadržaj za naše čitatelje. U tom ćemo duhu često izabirati ili izvađivati ​​sadržaje iz vrhunskih izvora na webu.

Sam internet nastao je na temeljima povezivanja, dijeljenja i preporuke dobrog sadržaja iz drugih izvora na webu. A to znači pronalaženje dobrog, dobro napisanog i vrlo relevantnog materijala za naše čitatelje.

Odabirom sadržaja s vaše web stranice dajemo svoj glas tom sadržaju. To ne samo da znači da izlistavamo vaš sadržaj, već mu dajemo i našu najvišu preporuku i potičemo naše čitatelje da pregledavaju vaš sadržaj na vašoj web stranici izravnom vezom natrag na vaš izvorni materijal.

Naša objava osmišljena je tako da naše čitatelje pošalje na vašu stranicu kako biste postavili nove posjetitelje izložene vašem vrhunskom sadržaju.

Objavili smo vaš sadržaj jer je na neki način bio izvanredan.
Ako ne želite sadržaje na našoj web stranici, jednostavno nas kontaktirajte i zatražite da se on ukloni.
Brzo ćemo udovoljiti vašem zahtjevu i stavit ćemo vas na naš popis web lokacija s kojih nikada nećemo uzimat sadržaj.

Većina izdavača i web stranica izuzetno su sretni što dobivaju dodatnu izložbu i čitateljstvo za njihov sadržaj koji je rezultat naše objave.
Politika objavljivanja:
Većina mrežnih izdavača prepoznaje vrijednost svojih priča i članaka koji su:
-citirani
-komentirani
-raspravljani
-povezani s
-novim čitateljima koji su izloženi njihovim člancima

Društvena razmjena dobrog sadržaja proširuje doseg, utjecaj, razinu prometa i naposljetku profit web-lokacije izvornog izdavača.

Iznašamo vaš sadržaj da bismo obavijestili naše posjetitelje i ukazali na izvorni izvor sadržaja.

Želimo da naši čitatelji otkriju i posjete vaš sadržaj i vašu web stranicu. Želimo da budete više nego zadovoljni što smo citirali, naveli ili iskoristili vaš sadržaj.

Standardi, praksa i zakonske odluke pravedne upotrebe i dalje se razvijaju na mreži. Volimo misliti da su naši standardi viši od strogo zakonskog tumačenja poštene uporabe.

Imamo više standarde od “Poštene uporabe”. Nastojimo za “obostrano korištenje”.
Ako niste oduševljeni time što vas naša web stranica citira i na njih povezuje, samo nas obavijestite. Odmah ćemo ispraviti situaciju.

Izdvajamo vaš sadržaj na isti način na koji se nadamo da će drugi uljepšati naš sadržaj.
Ako vam se neka priča sviđa na našoj web stranici, slobodno je ispričajte koliko god želite. Zauzvrat, samo nam dajte jasan kredit, poveznicu na izvornu stranicu na našoj web stranici i neke ohrabrenje za zainteresirane čitatelje da posjete našu originalnu web stranicu.

Uzmite onoliko našeg sadržaja koliko mislite da će vaši čitatelji uživati. Samo povežite, kreditirajte i potaknite čitatelja da posjeti originalnu stranicu.
To je ono što radimo.
To je ono što je izgradilo internet.
O tome se radi u društvenoj razmjeni.

Svi imaju koristi od dijeljenog sadržaja slijedeći ova pravila.
Najvažnije…
Standardi za dijeljenje, usavršavanje i dalje se razvijaju na mreži. Naši se standardi mogu vrlo dobro razlikovati od vaših.
Ako želite da budemo još pažljiviji s vezama i kreditom, javite nam se. Ako smatrate da je vaša priča previše ispričana, javite nam se.
Brzo ćemo to popraviti.

Upotrijebite naš kontakt obrazac ako imate bilo kakvih upita o ovdje navedenim pravilima.
https://pulsatio.net/kontaktirajte-nas
Također objavljujemo sadržaj koji je stvorio korisnik. Zahtijevamo da se korisnici naših web stranica pridržavaju ovih smjernica, ali ne mogu podnijeti zahtjev za svako pojedinačnu objavu.
Ako ste vlasnik autorskih prava i želite da materijal bude uklonjen s naše web stranice, pročitajte ovdje pravila DMCA (Digital Millennium Copyright Act) i postupak uklanjanja:
https://pulsatio.net/dmca