Jeremy Cohen fotograf je koji živi u Brooklynu. Tori Cignarella je žena koja živi preko puta Jeremyja i pokrenula je simpatičnu ljubavnu priču o karanteni kada je jednog dana otišla na krov plesati.

Jeremy je dokumentirao cijelo događanje na TikToku i to je prava svijetla točka u ovim čudnim, mračnim vremenima. Zapravo je sve počelo tako što je Jeremy primjetio kako djevojka na svom krovu preko puta ulice pleše.

Odlučio je da je treba upoznati, pa je poslao drona sa svojim telefonskim brojem. I odatle započinje ta priča.

Tori mu je poslala SMS! I počeli su čavrljati. “Ne mogu vjerovati da se to zapravo dogodilo”, napisao je Jeremy na Instagramu. Ali nije bilo dovoljno što su on i Tori razmijenili brojeve. Htio ju je zapravo izvesti na izlazak.

To je nekako teško, jer bi se trebalo ostati kod kuće. Ali Jeremy je kreativan momak. Shvatio je. Pitao je Tori za večeru, ali ona je postavila jedno vrlo važno pitanje: “Kako?”

Jeremy joj je rekao da se ne brine. Na svom je balkonu postavio stol za sebe, a ona je postavila jedan svoj. Tori i Jeremy gledali su se preko videochata dok su zajedno ručali. mikrotalasne obroke. I spoj je prošao sjajno.

1-drone-date-1585579072716.jpg
Instagram

Ako mislite da je to simpatična stvar koju ste ikada čuli, pročitajte nastavak. U trećem dijelu svoje priče, Jeremy odluči napraviti veliku romantičnu gestu.

Doista je želio vidjeti Tori osobno, ali želio je poštivati trenutačno stanje sa corona virusom. Pa što je učinio? Napuhao je plastični loptu ljudske veličine, ušao u njega i prošao preko ulice do njezinog stana kako bi je iznenadio.

2-drone-date-1585579382049.jpeg
Instagram

Donio joj je cvijeće, ali nije bilo načina da joj ih pokloni. Nije bilo važno. Ovo je bio simpatičan dejt. Njih dvojica zajedno su se prošetali susjedstvom, Jeremy u svojoj divovskoj lopti a ona normalno.

Ubrzo nakon toga, policajci su ih zaustavili. Na trenutak su pomislili da su u nevolji. No ispada da je policajac vidio njihovu vijest na vijestima i samo ih je želio slikati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime