Lisice, lukavi i simpatični članovi pseće obitelji mogu biti dobri kućni ljubimci jer su u stanju uspostaviti čvrste veze s brižnim vlasnicima. Iako ove visokoenergetske životinje nisu za svakoga, izuzetno se posvećen i ljubazan vlasnik može nositi sa njom.

Mikayla Raines

Neprofitna organizacija pod nazivom SaveAFox koja spašava bolesne i ozlijeđene lisice te ih udomljava. Dok pokušava pomoći ovim čudnim životinjama, organizacija također dijeli neke čudesne i smiješne trenutke iz njihovog života. Nedavno su objavili videozapis u kojem se vidi kako je lisica ukrala vlasniku telefon i pokušala ga zakopati.

Na videu vidimo osnivača SaveAFoxa, Mikaylom Raines, koja pokušava snimiti sebe kako radi Yogu s telefonom postavljenim na zemlji. Tada dođe lukava lisica po imenu Dixie. Dixie potpuno ignorira zahtjeve Mikayle da ostavi telefon na miru, zgrabi ga i pobjegne.

Žena ide za lisicom koja bježi s telefonom u ustima. Nakon što je pretrčala veliku udaljenost bez da je uhvati, Dixie pokušava zakopati telefon u zemlju.

Međutim, Mikayla priđe i oduzme joj telefon, snimajući njezino samozadovoljno lice.

Preslatka lisica koju ste upravo vidjeli u videu, Dixie, nedavno je napunila 3 godine. “Dixie se predala u sklonište i došla je kod nas jer je njezin izvorni čovjek neočekivano preminuo, a preostala obitelj nije mogla brinuti za nju. Dixie je stalni stanovnik Saveafoxa “, rekao je Merri, koordinator za spašavanje u Saveafoxu. Ali nedaj da te slatki izgleda prevari, Dixie nije samo slatka, ona je i vrlo nestašna lisica. “Ona krade stvari često – šešire, rukavice, pune vreće smeća, hranu – ovo joj je prvi telefon!”

SaveAFox
SaveAFox
SaveAFox

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime