Naslovnica DMCA Pravila

DMCA Pravila

Pulsatio.net mrežni je pružatelj usluga definiran Zakonom o autorskim pravima digitalnog tisućljeća. Vlasnicima zakonskih autorskih prava pružamo mogućnost samoobjavljivanja na internetu prijenosom, pohranjivanjem i prikazivanjem različitih medija koristeći naše usluge. Ne nadgledamo, prikazujemo ili na drugi način medije koje korisnici usluge prenose na naše poslužitelje. Kršenje autorskih prava shvaćamo vrlo ozbiljno i snažno ćemo zaštititi prava vlasnika legalnih autorskih prava. Ako ste vlasnik autorskih prava na sadržaju koji se pojavljuje na web lokaciji pulsatio.net, a niste ovlastili upotrebu sadržaja, morate pismeno obavijestiti pulsatio.net kako bismo identificirali sadržaj koji navodno krši prava i poduzeli mjere.
Da bismo olakšali postupak, ovdje smo pružili obrazac za vašu upotrebu:

https://pulsatio.net/kontaktirajte-nas

Nećemo moći ništa poduzeti ako nam ne dostavite potrebne podatke, stoga ispunite sva polja točno i u potpunosti. Alternativno možete uputiti pismenu obavijest putem pošte putem adrese DMCA AGENT kako je dolje navedeno. Vaša pismena obavijest mora sadržavati sljedeće:

Fizički ili elektronički potpis vlasnika autorskih prava ili osobe ovlaštene da djeluje u ime vlasnika koja izričito zahtijeva ekskluzivno pravo koje je, navodno, povrijeđeno.
Specifična identifikacija autorskog djela za koje tvrdite da su prekršeni. Ako samo jednom obaviješću navodite kršenje više djela zaštićenih autorskim pravima, morate poslati reprezentativni popis koji posebno identificira svako djelo za koje tvrdite da je kršeno.
Specifična identifikacija lokacije i opis materijala za koji se tvrdi da krši ili je bio predmetom kršenja zakona s dovoljno detaljnih informacija da bi pulsatio.net mogao pronaći materijal. Trebali biste navesti određene URL-ove ili URL-ove web stranica na kojima se nalazi materijal koji navodno krši autorska prava.
Informacije dovoljno dovoljne da omoguće pulsatio.net da kontaktira stranku koja se žali, a koja može uključivati ​​ime, adresu, telefonski broj i adresu elektroničke pošte na koju se može kontaktirati strana koja se žali.
Izjava da stranka koja se žali u dobroj vjeri da upotrebu materijala na način na koji se žale nije odobrio vlasnik autorskih prava, njegov zastupnik ili zakon.
Izjava da su podaci u obavijesti točni i da su pod kažnjavanjem lažne prijave da je strana koja je podnijela zahtjev da djeluju u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno.
Također imajte na umu da prema važećem zakonu, svaka osoba koja svjesno materijalno pogrešno iznosi da materijal ili aktivnost krši, mogu biti izloženi odgovornosti.

https://pulsatio.net/kontaktirajte-nas/